Over ons

Solid board packaging experts

J&S Packaging Services is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het produceren van massief kartonnen verpakkingen voor de voedingsindustrie. Teamwork, technische expertise, ongekend doorzettingsvermogen en een no-nonsense mentaliteit zijn enkele elementen die ons de ideale partner maken in de kartonwereld.

Verpakkingsoplossingen in massief karton

Duurzame verpakkingen

Onze innovatieve verpakkingsoplossingen worden ontworpen met oog op een groenere toekomst. Samen streven we naar een wereld waarin efficiëntie, esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan.

Massief karton

Massief karton is een stevige, milieuvriendelijke en veelzijdige verpakkingsoplossing. Dankzij verschillende vouwtechnieken zorgen we voor een efficiënt logistiek proces in opslag en distributie.

Teamwork

Onze kracht zit in ons team. Wij zijn echte doorzetters. Onze medewerkers staan klaar om in elke fase van het productieproces samen te werken.

Teamwork

Bij J&S Packaging geloven we in de kracht van ons team! Samen streven we naar de beste oplossingen in alles wat we doen. We bieden ons team de nodige ondersteuning, zodat ze hun vaardigheden en kennis kunnen vergroten.

Onze no-nonsense mentaliteit zorgt voor een resultaatgerichte aanpak. We geloven in het nemen van actie. Geen gedoe, maar effectieve oplossingen die werken. Dit zorgt ervoor dat we uitdagende doelen bereiken en succesvolle resultaten behalen voor onze klanten.

Kwalitatieve verpakkingen

Bij J&S Packaging streven we naar de hoogste kwaliteit in al onze verpakkingsoplossingen. Door voortdurend te innoveren, kunnen we verpakkingen ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Ons team blijft zoeken naar nieuwe en verbeterde manieren om uw verpakkingsbehoeften te vervullen. Kies voor verpakkingen die ondersteund worden door volgende certificaten:

Meer informatie nodig?

Neem contact met ons op. We staan voor u klaar.

Contacteer ons