Verpakkingen

Verpakkingen voor bloemen

Bloemen verpakkingen

Het is van essentieel belang dat bloemen en planten hun bestemming goed bereiken. Onze verpakkingen worden speciaal ontworpen om de kwetsbaarheid van bloemen te beschermen en ervoor te zorgen dat ze mooi en fris toekomen. Vertrouw op J&S Packaging om uw bloemen veilig en efficiënt te verpakken.

Beschermende verpakking

Massief kartonnen verpakkingen kunnen bloemen veilig transporteren. Ze zijn de ideale keuze op vlak van stevigheid, vocht- en koudebestendigheid.

100% recycleerbaar

Onze verpakkingen zijn een duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen. 100% recycleerbaar en milieubewust.

Sterk in vochtige omstandigheden

Massief karton blijft zijn stevigheid behouden, ook als het in contact komt met vocht.

Verpakkingen om je op te fleuren

Sterk, handig en een duurzaam alternatief voor plastic. J&S Packaging werkt op maat voor iedere bloemenverpakking. Of het nu om snijbloemen, potplanten of perkplanten gaat.

Voordelen voor de bloemensector

Contacteer ons

De stevigheid van massief karton

Massief karton is een zeer veelzijdig karton. Het materiaal is volledig recycleerbaar. Verder biedt het ook een optimale stevigheid en bescherming voor uw product. Het is bijzonder compact en dus ruimtebesparend in verwerking, opslag en distributie. Massief karton is bestand tegen vocht en grote temperatuurschommelingen.

Efficiënt in logistiek

Maximaliseer uw laadvolume. Dankzij de compactheid van massief karton kunt u meer verpakkingen opslaan en transporteren in vergelijking met traditionele verpakkingsmaterialen. We kunnen ook plano leveren, waardoor er meer en hoger op een pallet kan gestapeld worden.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Onze massief kartonnen verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar ook verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en afwerkingen. Of u nu vensters wilt toevoegen, bedrukkingen wilt laten aanbrengen of een vochtwerende coating nodig heeft, wij bieden u diverse mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Duurzame verpakkingen

Maak kennis met onze duurzame verpakkingen, in een weg naar een groenere toekomst. Onze innovatieve verpakkingsoplossingen worden ontworpen met oog voor het milieu. Samen streven we naar een wereld waarin efficiëntie, esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan, met respect voor onze planeet en toekomstige generaties.

Efficiënte verpakkingsoplossingen voor bloemen

Onze verpakkingen worden op maat gemaakt om verschillende soorten bloemen te beschermen. We maken er een prioriteit van dat de bloemen goed te transporteren zijn, zonder hun schoonheid en frisheid te verliezen. Tegelijkertijd zorgen we voor een aantrekkelijke verpakking.

Wij begrijpen dat tijd en efficiëntie van cruciaal belang zijn in de bloemenindustrie. Daarom bieden we verpakkingen die gemakkelijk te hanteren zijn. Of het nu gaat om het bundelen van boeketten, het beschermen van delicate perkplanten of het bieden van ondersteuning tijdens het transport, onze verpakkingen worden ontworpen om aan uw behoefte te voldoen.

Massief karton is bestand tegen vocht en grote temperatuurschommelingen. Hierdoor is massief karton het perfecte materiaal om bloemen te transporteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw business?

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Contacteer ons