Verpakkingen

Verpakkingen voor groenten en fruit

Groenten en fruit verpakkingen

Groenten en fruit vragen een snelle verwerking en een efficiënt verpakkingsproces. We begrijpen de behoeften van telers en handelaars en zorgen voor verpakkingen met een effectieve bescherming. Met onze verpakkingsoplossingen komen uw verse producten in perfecte staat aan bij de klant.

Compact en vochtbestendig

Massief kartonnen verpakkingen kunnen groenten en fruit veilig transporteren. Ze zijn de ideale keuze op vlak van stevigheid, vocht- en koudebestendigheid.

Snel in te vriezen

In vergelijking met golfkarton biedt massief karton geen isolerende eigenschappen, wat resulteert in een snellere invriestijd.

100% recycleerbaar

Onze verpakkingen zijn een duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen. 100% recycleerbaar en milieubewust.

Sterk in vochtige omstandigheden

Massief karton blijft zijn stevigheid behouden, ook als het in contact komt met vocht.

Voedselveiligheid

Onze verpakkingsoplossingen garanderen een optimale voedselveiligheid.

Hoogwaardige drukkwaliteit

Bij massief karton is een hoogwaardige drukkwaliteit mogelijk. Met andere woorden: een mooie én duurzame verpakking.

Verpakkingen die het goed doen bij koude temperaturen

Sterk, handig en een duurzaam alternatief voor plastic. J&S Packaging werkt op maat voor iedere groenten & fruit verpakking. Of het nu om verse komkommers, appels, mango’s of diepgevroren bosvruchten gaat.

Voordelen voor de groenten- en fruitsector

Contacteer ons

De stevigheid van massief karton

Massief karton is een zeer veelzijdig karton. Het materiaal is volledig recycleerbaar. Verder biedt het ook een optimale stevigheid en bescherming voor uw product. Het is bijzonder compact en dus ruimtebesparend in verwerking, opslag en distributie. Massief karton is bestand tegen vocht en grote temperatuurschommelingen.

Efficiënt in logistiek

Maximaliseer uw laadvolume. Dankzij de compactheid van massief karton kunt u meer verpakkingen opslaan en transporteren in vergelijking met traditionele verpakkingsmaterialen. We kunnen ook plano leveren, waardoor er meer en hoger op een pallet kan gestapeld worden.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Onze massief kartonnen verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar ook verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en afwerkingen. Of u nu vensters wilt toevoegen, bedrukkingen wilt laten aanbrengen of een vochtwerende coating nodig heeft, wij bieden u diverse mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Duurzame verpakkingen

Maak kennis met onze duurzame verpakkingen, in een weg naar een groenere toekomst. Onze innovatieve verpakkingsoplossingen worden ontworpen met oog voor het milieu. Samen streven we naar een wereld waarin efficiëntie, esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan, met respect voor onze planeet en toekomstige generaties.

Efficiënte verpakkingsoplossingen voor groenten & fruit

Bij het verpakken van groenten en fruit is snelheid essentieel om hun optimale versheid te behouden. Massief kartonnen verpakkingen kunnen gemakkelijk gevouwen, gelijmd of in elkaar gezet worden, waardoor het verpakkingsproces snel en efficiënt verloopt. Het karton beschermt tegen stoten en schokken. Beschadiging van uw verse producten worden hiermee voorkomen. Bij J&S Packaging zorgen we voor verpakkingen op maat. Van plano verpakkingen tot gebruiksklare dozen.

Onze verpakkingen kunnen zowel in een handmatige verwerking als in een automatisering gebruikt worden. Samen met u bekijken we welke opties mogelijk zijn en welk verpakkingsproces het beste bij uw bedrijf past.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw business?

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Contacteer ons