Verpakkingen

Verpakkingen voor vlees en gevogelte

Vlees en gevogelte verpakkingen

Als het gaat om het verpakken van vlees en gevogelte, spelen hygiëne en vriessnelheid een cruciale rol. Het behoud van de kwaliteit en veiligheid is prioriteit. Een oplossing die aan beide eisen voldoet, is het gebruik van massief kartonnen verpakkingen. Met onze verpakkingsoplossingen dragen wij de grootste zorg voor uw producten.

Compact en vochtbestendig

Massief kartonnen verpakkingen kunnen verse of diepgevroren rund, varken of gevogelte veilig transporteren. Ze zijn de ideale keuze op vlak van stevigheid, vocht- en koudebestendigheid.

Snel in te vriezen

In vergelijking met golfkarton biedt massief karton geen isolerende eigenschappen, wat resulteert in een snellere invriestijd.

100% recycleerbaar

Onze verpakkingen zijn een duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen. 100% recycleerbaar en milieubewust.

Sterk in vochtige omstandigheden

Massief karton blijft zijn stevigheid behouden, ook als het in contact komt met vocht.

Voedselveiligheid

Onze verpakkingsoplossingen garanderen een optimale voedselveiligheid.

Hoogwaardige drukkwaliteit

Bij massief karton is een hoogwaardige drukkwaliteit mogelijk. Met andere woorden: een mooie én duurzame verpakking.

Verpakkingen die het goed doen bij koude temperaturen

Sterk, handig en een duurzaam alternatief voor plastic. J&S Packaging werkt op maat voor iedere vlees & gevogelte verpakking. Of het nu om vers varkensvlees, diepgevroren rundvlees of verse kippenvleugels gaat.

Voordelen voor de vlees- en gevogeltesector

Contacteer ons

De stevigheid van massief karton

Massief karton is een zeer veelzijdig karton. Het materiaal is volledig recycleerbaar. Verder biedt het ook een optimale stevigheid en bescherming voor uw product. Het is bijzonder compact en dus ruimtebesparend in verwerking, opslag en distributie. Massief karton is bestand tegen vocht en grote temperatuurschommelingen.

Efficiënt in logistiek

Maximaliseer uw laadvolume. Dankzij de compactheid van massief karton kunt u meer verpakkingen opslaan en transporteren in vergelijking met traditionele verpakkingsmaterialen. We kunnen ook plano leveren, waardoor er meer en hoger op een pallet kan gestapeld worden.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Onze massief kartonnen verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar ook verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en afwerkingen. Of u nu vensters wilt toevoegen, bedrukkingen wilt laten aanbrengen of een vochtwerende coating nodig heeft, wij bieden u diverse mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Duurzame verpakkingen

Maak kennis met onze duurzame verpakkingen, in een weg naar een groenere toekomst. Onze innovatieve verpakkingsoplossingen worden ontworpen met oog voor het milieu. Samen streven we naar een wereld waarin efficiëntie, esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan, met respect voor onze planeet en toekomstige generaties.

Efficiënte verpakkingsoplossingen voor vlees & gevogelte

Onze verpakkingsoplossingen bieden verschillende voordelen bij het verpakken van vlees en gevogelte. Dankzij de stevigheid van massief karton kunnen ze eenvoudig worden gestapeld. Hierdoor wordt de efficiëntie in de logistiek vergroot.

Onze gecertificeerde verpakkingen zorgen voor een goede hygiëne. Dit is essentieel bij het waarborgen van de voedselveiligheid. Bovendien kunnen massief kartonnen verpakkingen worden voorzien van coatings die vocht- en vetbestendig zijn.

Naast hygiëne is de vriessnelheid een belangrijke factor bij het verpakken van vlees en gevogelte. In tegenstelling tot golfkarton biedt massief karton geen isolerende eigenschappen. Dit zorgt voor een snelle en gelijkmatige vriessnelheid, waardoor de smaak en textuur van het vlees optimaal blijven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw business?

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Contacteer ons