Verpakkingen

Verpakkingen voor de industrie

Industriële verpakkingen

Onze verpakkingsoplossingen zorgen voor een optimale bescherming van uw industriële goederen in verschillende omstandigheden. Compact, stevig en vochtresistent: er zijn vele voordelen aan massief kartonnen verpakkingen. Als partner van verschillende bedrijven in de industriële sector hebben we de nodige ervaring en denken we graag met u mee over de beste oplossing.

Compact en vochtbestendig

Massief kartonnen verpakkingen kunnen industriële producten veilig transporteren. Ze zijn de ideale keuze op vlak van stevigheid, vocht- en koudebestendigheid.

100% recycleerbaar

Onze verpakkingen zijn een duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen. 100% recycleerbaar en milieubewust.

Sterk in vochtige omstandigheden

Massief karton blijft zijn stevigheid behouden, ook als het in contact komt met vocht.

Verpakkingen op maat

Sterk, handig en een duurzaam alternatief voor plastic. J&S Packaging werkt op maat voor iedere industriële verpakking.

Voordelen voor de industriële sector

Contacteer ons

De stevigheid van massief karton

Massief karton is een zeer veelzijdig karton. Het materiaal is volledig recycleerbaar. Verder biedt het ook een optimale stevigheid en bescherming voor uw product. Het is bijzonder compact en dus ruimtebesparend in verwerking, opslag en distributie. Massief karton is bestand tegen vocht en grote temperatuurschommelingen.

Efficiënt in logistiek

Maximaliseer uw laadvolume. Dankzij de compactheid van massief karton kunt u meer verpakkingen opslaan en transporteren in vergelijking met traditionele verpakkingsmaterialen. We kunnen ook plano leveren, waardoor er meer en hoger op een pallet kan gestapeld worden.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Onze massief kartonnen verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar ook verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en afwerkingen. Of u nu vensters wilt toevoegen, bedrukkingen wilt laten aanbrengen of een vochtwerende coating nodig heeft, wij bieden u diverse mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Duurzame verpakkingen

Maak kennis met onze duurzame verpakkingen, in een weg naar een groenere toekomst. Onze innovatieve verpakkingsoplossingen worden ontworpen met oog voor het milieu. Samen streven we naar een wereld waarin efficiëntie, esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan, met respect voor onze planeet en toekomstige generaties.

Efficiënte verpakkingsoplossingen voor de industrie

De industrie maakt vele verschillende goederen, die ieder eigen specifieke eisen hebben voor ze getransporteerd kunnen worden. Daarom maken wij verpakkingsoplossingen op maat die voldoen aan de behoeften van uw product. Of u nu grote machines, delicate elektronica of fragiele glazen wilt vervoeren, wij kunnen de perfecte verpakking bieden. Onze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat uw producten veilig en stevig worden verpakt, ongeacht hun afmetingen of vorm.

Onze massief kartonnen verpakkingen zijn ontworpen om optimale bescherming te bieden aan uw goederen. Ze hebben weerstand tegen schokken en trillingen en zorgen ervoor dat uw producten veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.