Verpakkingen

Verpakkingen voor vis

Vis verpakkingen

Ontdek onze hoogwaardige visverpakkingen. Ze zijn ontworpen om de versheid en kwaliteit van visproducten te waarborgen. Massief karton is vocht- en koudebestendig én het is een voedselveilige keuze. Onze verpakkingsoplossingen zijn een duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen.

Compact en vochtbestendig

Massief kartonnen verpakkingen kunnen verse of diepgevroren vis veilig transporteren. Ze zijn de ideale keuze op vlak van stevigheid, vocht- en koudebestendigheid.

Snel in te vriezen

In vergelijking met golfkarton biedt massief karton geen isolerende eigenschappen, wat resulteert in een snellere invriestijd.

100% recycleerbaar

Onze verpakkingen zijn een duurzaam alternatief voor plastic verpakkingen. 100% recycleerbaar en milieubewust.

Sterk in vochtige omstandigheden

Massief karton blijft zijn stevigheid behouden, ook als het in contact komt met vocht.

Voedselveiligheid

Onze verpakkingsoplossingen garanderen een optimale voedselveiligheid.

Hoogwaardige drukkwaliteit

Bij massief karton is een hoogwaardige drukkwaliteit mogelijk. Met andere woorden: een mooie én duurzame verpakking.

Verpakkingen die het goed doen bij koude temperaturen

Sterk, handig en een duurzaam alternatief voor plastic. J&S Packaging werkt op maat voor iedere vis verpakking. Of het nu om verse vis, diepvries vis of garnalen gaat.

Voordelen voor de vissector

Contacteer ons

De stevigheid van massief karton

Massief karton is een zeer veelzijdig karton. Het materiaal is volledig recycleerbaar. Verder biedt het ook een optimale stevigheid en bescherming voor uw product. Het is bijzonder compact en dus ruimtebesparend in verwerking, opslag en distributie. Massief karton is bestand tegen vocht en grote temperatuurschommelingen.

Efficiënt in logistiek

Maximaliseer uw laadvolume. Dankzij de compactheid van massief karton kunt u meer verpakkingen opslaan en transporteren in vergelijking met traditionele verpakkingsmaterialen. We kunnen ook plano leveren, waardoor er meer en hoger op een pallet kan gestapeld worden.

Verschillende afwerkingen mogelijk

Onze massief kartonnen verpakkingen zijn niet alleen functioneel, maar ook verkrijgbaar in een breed scala aan formaten en afwerkingen. Of u nu vensters wilt toevoegen, bedrukkingen wilt laten aanbrengen of een vochtwerende coating nodig heeft, wij bieden u diverse mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Duurzame verpakkingen

Maak kennis met onze duurzame verpakkingen, in een weg naar een groenere toekomst. Onze innovatieve verpakkingsoplossingen worden ontworpen met oog voor het milieu. Samen streven we naar een wereld waarin efficiëntie, esthetiek en duurzaamheid hand in hand gaan, met respect voor onze planeet en toekomstige generaties.

Efficiënte verpakkingsoplossingen voor vis

Voor het transport van verse of diepgevroren vis zijn massief kartonnen verpakkingen bijzonder geschikt. Het karton biedt een uitstekende bescherming en is bestand tegen verschillende temperaturen, waardoor de vis vers en van hoge kwaliteit blijft tijdens transport en opslag.

Om de massief kartonnen verpakkingen nog beter bestand te maken tegen vocht en vet, kunnen ze worden voorzien van een voedselveilige en vochtresistente PE-coating. Het zorgt er voor dat de verpakking stevig blijft en niet zacht wordt. Zo garanderen we de versheid, bescherming en voedselhygiëne van uw product.

Onze verpakking zijn een duurzaam alternatief voor plastic kratten. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag mee over de juiste verpakking.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw business?

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Contacteer ons